BEŞİKTAŞ

Nazlı Öztürk ile Arda Turan'ın özel fotoğraflarını spiker Selen Yakıcı ifşa etti

Beşiktaş TV'nin spikeri Selen Yakıcı ile Galatasaray TV spikeri Nazlı Öztürk, arasında büyük tartışma başladı.. Beşiktaş TV'nin spikeri Selen Yakıcı, Galatasaray için 'şikeci' benzetmesini yapınca Nazlı Öztürk'ten gelen yanıt olay oldu.. Ayrıntılar haberimizde..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Nazlı Öztürk ile Arda Turan'ın özel fotoğraflarını spiker Selen Yakıcı ifşa etti - Sayfa 1

Beşiktaş TV'nin spikeri Selen Yakıcı, Galatasaray için 'şikeci' benzetmesini yapınca Galatasaray TV spikeri Nazlı Öztürk, 'geçmişini unutma' karşılığını verdi. Bu olay üzerine Nazlı Öztürk ile Arda Turan'ın özel fotoğraflarını spiker Selen Yakıcı ifşa etti...

Nazlı Öztürk ile Arda Turan'ın özel fotoğraflarını spiker Selen Yakıcı ifşa etti - Sayfa 2

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışırken son haftalarda yaşanan hakem hatalarına Beşiktaş TV spikeri Selen Yakıcı ve Galatasaray TV spikeri Nazlı Öztürk de dahil oldu. GS TV sunucusu Nazlı Öztürk ile BJK TV sunucusu Selen Yakıcı sosyal medyada birbirine girdi.

Nazlı Öztürk ile Arda Turan'ın özel fotoğraflarını spiker Selen Yakıcı ifşa etti - Sayfa 3

"Şikeci Galatasaray'' tweeti ortalığı karıştırdı: BJK TV sunucusu Selen Yakıcı, "Şikeci Galatasaray. Mayıslar sizin değil, hakemler sizin." şeklinde bir tweet atınca ortalık birden karıştı. GS TV sunucusu Nazlı Öztürk "Selen şikeci diye ithamda bulunduğun kulübün kanalında çalışmak için takla attığın günleri çabuk unutmuşsun, ben hatırlatayım dedim. Galatasaray büyük taştır dikkat et altında kalma." diyerek sitem etti. 

Nazlı Öztürk ile Arda Turan'ın özel fotoğraflarını spiker Selen Yakıcı ifşa etti - Sayfa 4

''Kimin vasıtasıyla girdiğini unutma": Selen Yakıcı, Nazlı Öztürk'ün görevine Arda Turan ile ilişkisi vasıtasıyla girdiğini belirterek "Ben kendi çabamla ekmek parası kazanmak için çalışmaya geldiğim kanalınızda takla atarken sen de kimin vasıtasıyla girdiğini unutma" dedi.