GALATASARAY

Nasuhi Sezgin'den Fenerbahçe itirafı

Galatasaray İkinci Başkanı Nasuhi Sezgin Divan Kurulu'nda yaşanan gerginliği A Spor'a değerlendirdi.

 Nasuhi Sezgin'den Fenerbahçe itirafı

Sezgin, Başkan Dursun Özbek'in toplantısı nedeniyle kuruldan ayrıldığını söylerken; Fenerbahçe ile yaşanan demeç savaşında verdikleri resmi siteden yapılan açıklamanın aceleye geldiğini itiraf etti. 

BAŞKAN ÖNEMLİ BİR TOPLANTIYA GİTTİ 

Saygıdeğer Divan Üyelerimiz çeşitli konuları merak ediyorlar, biz de yönetim olarak onları bilgilendirmeye çalışıyoruz. Başkanımız ön bir konuşma yaptı, çok önemli bir toplantısı olduğu için ayrılmak zorunda kaldı. 

Alex'den Galatasaray açıklaması

BU KONUDA HATAMIZI KABUL EDİYORUZ 

Gece saat 11 buçuk civarıydı zannederim böyle bir açıklama yapıldı. Bunun için Genel Sekreter Fatih kardeşimiz de zaten özür diledi.  Her zaman bir takım hatalar yapabiliyor yönetimler, biz de bunu önemsedik bunu ve özür diledik. Ama o konuyla ilgili biz tabii ki girişimlerimizi yapıyoruz hatta yaptık bile. Onun neticesinden de umutluyuz açıkçası. 

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a çok ağır sözler!

GROSSKREUTZ CEZA ALACAK 

Öyle bir anlaşmanız varsa yapacaksınız ödemeleri. Neticede kendisinin gitme olayı, kendi şahsi, ailesini ileri sürerek gitmek istemiştir. Fakat bu tabi cezasız kalacak bir şey değil, antrenmana çıkmadığı sürece devamlı rapor tutuluyor, bunlar ona ceza olarak geri dönecek. Öyle elini kolunu sallayarak gitmesi tabi ki doğru değil, olamaz böyle bir şey yapamaz zaten. Süreci izleyeceğiz beraber, tabii ki Galatasaray’ın hakları önemli biz de onları korumakla mükellefiz. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER