FUTBOL

Nabil Dirar resmen Fenerbahçe'de

Sarı lacivertli kulüp, Nabil Dirar'ın transferi için oyuncunun kulübü Monaco ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Nabil Dirar resmen Fenerbahçe'de - Sayfa 1

Sarı lacivertli kulüp, Nabil Dirar'ın transferi için oyuncunun kulübü Monaco ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Sarı-Lacivertli ekip, transfer dönemi başladığında, Fas asıllı Dirar ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. NABİL DİRAR'IN ÖZGEÇMİŞİ 25 Şubat 1986 tarihinde Fas'ın Casablanca şehrinde dünyaya gelen Nabil Dirar, zorlu bir çocukluk dönemi geçirdi.

Nabil Dirar resmen Fenerbahçe'de - Sayfa 2

11 çocuklu bir ailenin mensubu olan Dirar, henüz bir yaşındayken babasını kaybetti. Temizlikçilik yapan annesi ailenin geçimini sağlamakta zorlandığı için Dirar'ın 7 erkek kardeşinin çoğu aileye yardım için küçük yaşta çalışmak zorunda kaldı. Dirar'ın bir erkek kardeşi, Brüksel'de iş bulunca ailenin yolu Dirar 13 yaşındayken Belçika'ya düştü.

Nabil Dirar resmen Fenerbahçe'de - Sayfa 3

FUTBOL KARİYERİ O döneme kadar Fas'ta hiçbir kulüpte oynamayan Dirar'ın futbol hayatı White Daring Molenbeek altyapısında başladı ve ardından R.U. Saint-Gilloise altyapısında oynadı. 2004 yılında transfer olduğu Diegem Sport'ta ise profesyonel kariyerine başladı.

Nabil Dirar resmen Fenerbahçe'de - Sayfa 4

1.87 boyunda olan Nabil Dirar, uzun boyuna rağmen yüksek teknik kapasitesi ve güçlü fiziğiyle ön plana çıkan bir oyuncu. Kariyerinin başlarında hem sol kanat, hem de sağ kanatta forma giyerken, Monaco'da daha çok sağa kanatta görev aldı.