SPOR MEDYASI

Muz sallayan taraftar<font color='#FF0000'> İngiliz basınında</font>

İngiliz basının öncü gazetelerinden Daily Mail ve The Guardian, derbide muz sallayan taraftarı haber yaptı.

Muz sallayan taraftar<font color='#FF0000'> İngiliz basınında</font>
Daily Mail, tecrübeli futbolcuya muz sallayan taraftarın resmini yayınladı. Guardian da"Fenerbahçe, Kamerunlu Webo'nun golleriyle kazandı"diye yazdı.

IRKÇI SALDIRILAR ADA BASININDA

Olaylarıyla konuşulan F.Bahçe-Galatasaray derbisinde sarı lacivertli tribünlerden Drogba ve Eboue'ye gösterilen muzlar ve ırkçılık iddiaları dünya basınında da gündeme oturdu.

Başta İngiliz basını olmak üzere birçok gazete Fildişi Sahilli oyuncuların F.Bahçe derbisinde ırkçı saldırılara maruz kaldıklarını yazdı.

İngiliz Daily Mail gazetesi Drogba'ya muz sallayan taraftarın "Ben o muzu ırkçılık için değil yemek için elimde tutuyordum. Ayrıca o sırada Galatasaray kalecisi Muslera'ya bağırıyordum" ifadelerine geniş şekilde yer verdi.

AJANSLAR DA HABER YAPTI

Guardian da Drogba'nın ırkçı saldırıya uğradığını belirtip F.Bahçe'nin gollerini de Kamerunlu Webo'nun kaydettiğinin altını çizdi. Öte yandan Avrupa'nın en önemli haber ajansları Reuters ve AFP de abonelerine Drogba'nın İstanbul'da muzlu ırkçılık saldırısına uğradığı haberini geçti.

FIFA YAPTIRIM GETİRİYOR

FIFA Başkanı Sepp Blatter, ırkçılığa karşı herkesi bağlayıcı çözümler üreteceklerini ve bu konunun peşini bırakmayacaklarını bildirdi. Blatter, 31 Mayıs'taki kongrelerinde bazı yaptırımları yürürlüğe koyacaklarını belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER