SÜPER LİG

Mutlu Topçu'dan galibiyet yorumu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Rizespor galibiyetinden sonra oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Mutlu Topçu'dan galibiyet yorumu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 2-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçında, rakibe pozisyon vermediklerini söyledi. 

Topçu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının maç boyunca iyi mücadele ettiklerini belirtti. 

Gaziantepspor Rizespor maçının sonucu ve özeti

Ligin son haftalarında gösterdikleri performanstan memnun olduğunu kaydeden Topçu, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği maçından gösterdiğimiz dönüşten sonra takımın gidişatında pozitif bir değişim oldu. O maçta 9 kişiyle 2-2'lik beraberliği yakaladık. Kendi evimizde Fenerbahçe maçında da çok mücadele ettik. Geçen haftada Eşkişehir'de hem mücadele hem de oyun anlamında iyiydik. Futbolcu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarı biraz daha uzun toplarla oynadılar. Çok memnunum, inşallah önümüzdeki hafta Antalya maçından da iyi bir skorla ayrılırız."

Genç oyunculara sahip çıktıklarını ve maçlarda şans tanıdıklarını ifade eden Topçu, özellikle Orkan Çınar'ın performansıyla göz doldurduğunu vurguladı.

Gaziantepspor Rizespor maçı fotoğrafları

HİKMET KARAMAN'DAN TEBRİK

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise kötü bir zeminde oynadıklarını söyledi.

İlk yarı takım halinde kötü oynadıklarını dile getiren Karaman, "Oyunu biraz güzelleştirmemiz lazımdı ama bu sahada mümkün değildi. Gaziantepspor hakkıyla maçı kazandı. Bu yüzden Gaziantepspor'u tebrik ediyorum. İkinci yarıda biraz toparlanmaya çalıştık, iyi pozisyonlar da bulduk. İkinci yarıda iyi mücadele verdik ama atı alan Üsküdar'ı geçmişti" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER