GALATASARAY

Mustafa Denizli'den çarpıcı itiraf

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-1 biten Astana maçının ardından kariyerinde en çok zorlandığı maçlardan birini geride bıraktığını söyledi.

Mustafa Denizli'den çarpıcı itiraf

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Astana maçının ardından basın toplantısında konuştu.

Maçı değerlendiren Denizli zor geçtiğini söylediği maçın değerlendirmesini yaparken sözlerine şöyle başladı:

"Baskısı çok yüksek 90 dakikaydı. Sadece kazanma seçeneğimiz olsa başka bir oyun oynayabilirdik. Ama öyle ya da böyle ana hedefimiz olan Avrupa Ligi'ne kalmayı başardık. Astana'ya karşı biz de puan kaybettik. Gruptaki diğer takımlar da kaybetti. Ama biz bu platformdan hiç düşmedik hiç düşmeyeceğiz"

"Ben buraya zor zamanda geldim. Neden geldim? Çünkü bu 110 yıllık camianın benim gibi ortaya çıkarttığı 2-3 kişi vardır. Ben de onalrdan biriyim. Biz bu zor günleri çok yaşadık. Futbolda böyle zamanlar vardır. Birkaç hafta zorlu geçecek ama Galatasaray yarışın içinde olacaktır. bunları aşacağız. "

Galatasaray Astana maçının sonucu ve özeti

Galatasaray'a yönelik eleştiriler hakkında görüşünüz nedir?

"Bu ilk defa yaşanan bir hadise değil. İnsanın doğasında var. Bazı başarılar vurulması gereken neşteri engelleyebilir. Bu ticarette de böyledir. Bakarsınız vergi rekortmeni şirket 2 sene sonra kar elde edemeyecek noktaya gelir. Ama biz bunları aşarız. Galatasaray'ın bunu aşacak gücü var."

"Ben Türkiye'nin en deneyimli teknik adamlarından biriyim ve bu akşam kariyerimin en zor akşamlarından biriydi. Bunu belki sözlerle anlatmak çok mümkün değil ama gerçekten zor bir maçtı."

Galatasaray Astana maçı fotoğrafları

Takım transfer döneminden sonra mı istediğiniz noktaya gelecek?

Bizim öncelikli hedefimiz eldeki kadrodan kendi içinde alternetifler üretmek istiyoruz. Transferi gerekirse yapacağız. Daha henüz çalışmadığımız arkadaşlarımız var. Bu arkadaşların bazılarıyla bu kısa sürede belki çalışamayacağız.

Takım çok deneyimli olmasına rağmen neden bu akşam çok telaşlıydı?

"Bir takım başarıları bir bütün olarak elde eder. Bir kuş misali. Yani teknik ekibinden futbolcusundan taraftaına kadar. daha önce eelde ettiğimiz başarılarda yanımızda olan taraftarlarımızla bağımızı henüz kuramadık ama kuracağız. Bunu kendi içimizde çözeceğiz başka çaremiz yok.

Yorumlar
TREND HABERLER