GALATASARAY

Mustafa Denizli Sinan Gümüş'te haklı çıktı

Mustafa Denizli, Galatasaray’ın başına geçmeden önce yaptığı yorumlarda haklı çıktı

Mustafa Denizli Sinan Gümüş'te haklı çıktı

Mustafa Denizli, Galatasaray’ın başına geçmeden önce yaptığı yorumlarda Sinan Gümüş’ten övgüyle bahsedip, “Artık ona 10-15 dakikalar yetmiyor, daha fazla süre verilmeli” demişti.

Aradan geçen zaman Denizli’yi haklı çıkardı; tecrübeli hocanın en çok oynattığı isimler arasında yer alan Sinan, son 7 maçta takımın en skorer ismi oldu… 

Galatasaray'ın başına geçmeden önce TRT'de yorumculuk yapan teknik direktör Mustafa Denizli, 19 Eylül 2015 tarihinde yayınlanan Stadyum programında Sinan Gümüş için şunları söylemişti:

 "Galatasaray'da kendine çıkış arayan ve forma şansı bulduğu her maçta göze batan hareketler yapan bir Sinan Gümüş var. Galatasaray bu dönemde hem Podolski'yi hem Sinan'ı kazanma açısında böyle bir denemeyi mutlaka gündeme getirmeli. Sinan artık bağırıyor; 'Ben geliyorum, süre istiyorum, artık bana 10-15 dakikalar yetmiyor, ben Galatasaray'ın sonra hücumda ana isimlerinden biriyim' diyor."

Mustafa Denizli Sinan Gümüş'te haklı çıktı

Bu sözleri söyledikten 2 ay sonra Galatasaray'ın başına geçen Denizli, Sinan Gümüş'e yıllardır beklediği şansı verdi ve haklı çıktı.

SON 7 MAÇTA 8 GOL ATTI

22 yaşındaki forvet oyuncusu son 7 maçta 8 gol atıp 1 de asist yaparak Galatasaray'ın en başarılı hücumcusu oldu. Sarı kırmızılı taraftarların gözdesi haline gelen Sinan, son olarak dün akşam 3-1 kazanılan Gaziantepspor maçında mükemmel bir gole imza attı

TWITTER'DA TT OLDU

Sinan Gümüş'ün parlak performansı sosyal medyaya da damga vurdu. Genç futbolcu Gaziantepspor maçı sırasında Twitter'da TT olurken, hakkında çok sayıda yorum yapıldı. İşte onlardan bazıları:

‏‏@GS_RUHU
Galiba gelecek 10 yıla damga vuracak forveti sonunda bulduk. Onun adı Sinan Gümüş...

‏@canleroy
Sinan Gümüş'ten başkası yalan.

‏@Gozdelinho_
Biz Sinan Gümüş dedikçe al sana Sinan diyenler vardı. Asıl al sana Sinan. Çocuğun ihtiyacı olan tek şey özgüvendi. Rabbim nazardan korusun

@Futbol_5
Sinan Gümüş, Burak ve Umut'a futbol dersi veriyor. Bencil olmamayı gösteriyor mesela.

‏@heartlesslion
Sinan Gümüş davasını bağımsız Galatasaray taraftarı kazanmıştır. Konu kilit.

@_baris1905
Sinan Gümüş 'Altın' çıktı maç bitti. Çeyrek finaldeyiz. Hayırlı olsun...

@OmerBilici46
Sinan Gümüş ile Linnes. Kuru fasulye ile pilav gibiler. Çok güzel

@fevri_sosyolog
Sadece Sinan Gümüş'ü izlemek için Galatasaray maçlarına gidilir.

Yorumlar
TREND HABERLER