GALATASARAY

Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, GSSTORE’lar ile koordinasyonun sağlanması ve yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki GSSTORE’ların temsilcileriyle bir araya geldi.

Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması

Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Adil Araboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Acar Baltaş, Galatasaray Spor Kulübü COO'su Ali Öğüdücü ve Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş. profesyonelleri yer aldı.

Mustafa Cengiz: "Bir yerde sorun yoksa orada yokluk vardır" :
GSSTORE'ların Galatasaray'ın kalesi olduğuna vurgu yapan Mustafa Cengiz, "Ben şahsen GSSTORE'larda bir tepki, bir refleksle birlikte bir kıyam, bir ayağa kalkış, resurrection görüyorum. Bunu biz duygulanarak yaşadık. Yönetim kurulu arkadaşlarım 44 artı 40 kişi tek tek profesyonellerle beraber gecelediler. Dünyada olabilecek en büyük sosyal aktivite bazında pazarlama olayını oluşturdular. Yellow Friday Bir Kayseri maçı sonrası bir sözcükle bir kıvılcım, taraftarımızın hashtag yapması dünya topictrend'ine 24 saat 3. sıradan girip trend oluyor. 2.5-3 günde 5 milyon 350 bin TL sıcak satış yapıldı. Bu müthiş bir şey. Bizim toplam günlük satışımızı 10 katına bedel. Bunu yapan sizlersiniz. Mücadelesini veren sizlersiniz. Biz sadece buna neden olduk.

"G.Saray Ciddi mali sorunlar ile baş başa" : UEFA finansal fair-play kurallarının önemine dikkat çeken Cengiz, "Galatasaray ciddi mali sorunlar ile baş başa. Sadece Galatasaray değil, üç büyük kulüp de öyle. Bu mali şartlarda önümüzde Finansal Fair Play var. Bizim en büyük argümanlarımızdan biri siz kalelerimiz olacaksınız. Satışlarımızı lütfen maksimum tutun. Merkez tekleyebilir ama ısrarcı olun vazgeçmeyin. Israrla mücadele edin. Biz henüz istediğimiz dijital satış noktalarına geçemedik. Sizler yoluyla bunları da realize etmek istiyoruz. Satışlar tabii ki pik yaptı. Bunun her zaman böyle olması mümkün değil. İnsanları da bir alım, bir dayanma gücü var. Ama bunu en azından lineer çizgiye getirip devam ettirmemizde hayati önem var. GSStore'ları biz Avrupa'ya da anlatacağız. Loca ve kombine satışlarımız da pik yaptı. Yaptığınız işi hiç küçük görmeyin. Çok büyük bir iş yapıyorsunuz. Hepinize özellikle Yellow Friday sırasında yapmış olduğunuz katkılar, görev paylaşımı ve fedakarca çalışmadan ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Galatasaray'a Fernando müjdesi

Yorumlar
TREND HABERLER