GALATASARAY

Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Arda Turan'ı Fatih Terim'e sordum. Ayın 2'sinde 4 saat 6 kişi transfer konusunda toplantı yaptık. A harfi gündeme gelmedi. Arda konusunda bize intikal eden bir şey yok” dedi.

Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması! - Sayfa 1

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yeni üyeler için düzenlenen berat töreni sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması! - Sayfa 2

İkinci yarı için tüm futbol camiasına sağduyu çağrısı yapan Mustafa Cengiz, “Teknik ve idari kadrolarımız ikinci yarı için en iyi takım düzenini tutmak için gerekeni yapacaktır. Ben bu konuda bir fikir beyan etmem ve müdahale etmem, sorumluluk ve görev teknik heyetindir, tabi nihayi sorumluluk bizimdir. Ben ikinci yarının Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim.

Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması! - Sayfa 3

Futbolun kardeşçe bir yarış olduğunu asla unutmayalım. Kendimiz dahil tüm yöneticilere sağduyulu, hoşgörülü, itidalli davranışlar diliyorum. Futbol için daima güzellikler ve doğruluklar diliyorum. Yenebiliriz, yenilebiliriz. Yensekte, yenilsekte doğru ve dengeli davranmalıyız. Camialar kardeştir, bizi ayıran din, dil, ırk ve sosyal sınıflar değildir. Biz sadece farklı renklere gönül vermiş insanlarız. Her yöneticinin başka bir camia hakkında konuşurken daha sağduyulu olmasını dilerim” diye konuştu.

Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması! - Sayfa 4

“YAPTIĞIMIZ TRANSFER TOPLANTISINDA ‘A‘ HARFİ GÜNDEME GELMEDİ”

Arda Turan transferi hakkında çıkan haberlere de yanıt veren Mustafa Cengiz, “Arda konusunda bize intikal eden bir şey yok. Fatih Terim hocam ile 31 Aralık 14.00’te yılbaşı için aradım görüştük. Ben kendisine sordum, ‘hocam bize intikal eden bir şey varsa ben size söylerim, bir şey olsa size getiririz. Bana basın mensupları bu konuyu sordu bu yüzden ben de cevap verdim’ dedi. Ayın 2'sinde 4 saat 6 kişi transfer konusunda toplantı yaptık. A harfi gündeme gelmedi.