GALATASARAY

Mustafa Cengiz: İnşallah forvet alacağız

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ocak ayı Divan Kurulu'da değerlendirmelerde bulundu. Cengiz forvet transferiyle ilgili, "Yahu tek derdimiz forvet olsun, inşallah alacağız" dedi.

Mustafa Cengiz: İnşallah forvet alacağız

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Olağan Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
 
Cengiz'in açıklamalarından satır başları şöyle:
 
"Devlet, artık başka çıkış noktası kalmayan ve dünya çapındaki kulüplerle yarışan kulüplerimizin içinde düştüğü mali durumlara çözüm yolu bulmaya çalışıyor. Ocak itibarıyla ödememiz gereken çok yüksek miktarlar var. Türkiye'deki kulüplerin borcu toplamda 15 milyar TL'yi buluyor. 3 ayda bir borçsuzluk belgesi alıyoruz. Biriken mali sorunlar var. 
 
Bizim tüm harcamalarımız ortada. Aldığımız her futbolcuya ne ödeyeceğimizi, oyuncunun bonservisini tek tek yazıyoruz. Rakiplerimiz yapmıyor. Bu bizim ne kadar şeffaf olduğumuzu gösterir. Rakipler içinde en iyi durumda olan biziz. Son 6 aylık raporlar gösterdi. Duygun Yarsuvat, UEFA'dan gelecek muhtemel gelirleri bu yılın bilançosuna koyduğumuzu ve insanları aldattığımızı söylüyor. Çok üzüldüm. İnanamadım. Ordinaryüs profesör... Burada olmasını çok isterdim. Biz sahtekarlık yapmışız. Biz uluslararası ve bağımsız bir kuruluşun denetimi altındayız. Bu onlara da hakarettir. Bizi UEFA da denetliyor. Tüm denetlemeler gösteriyor ki artıdayız. UEFA'nın 2 milyon euroluk cezası olmasaydı, yaklaşık 15 milyon TL kar edecektik.
 
Transfer yapmadık diye hanım benimle konuşmuyor! Bunu samimi söylüyorum. Dün gece 4 buçukta eve gittim. Son güne kadar neredeydik, ben de bilmiyorum. Bariyerler derken... Hiç ummadığınız şeyler karşınıza çıkıyor. Burada bunları ifade edemem, karşıdaki kulübe saygısızlık olur. Biz edepli insanlarız, herkes edebine göre davranır. Bizim camia edebini bilir, rakip takımlara transfer yaparken laf atmaz. Herkes edebine göre davranır. İnşallah mali ölçülerde taraftarımıza müjdeli haberleri veririz.
 
"TEK DERDİMİZ FORVET OLSUN"
 
Tek derdimiz forvet olmuş. Yahu tek derdimiz forvet olsun. İnşallah forvet olacağız.

Yorumlar
TREND HABERLER