SPOR MEDYASI

Müslüman futbolcuyu çıldırtan hareket

Valencia'da forma giyen Müslüman futbolcu Shkodran Mustafi, basın toplantısında bira şişesinin yer almasından rahatsız oldu.

Müslüman futbolcuyu çıldırtan hareket

Valencia kulübünün Müslüman oyuncusu Shkodran Mustafi, basın toplantısında bira şişesinin yer almasından rahatsız oldu. Toplantı öncesi şişeyi kameralardan uzak bir noktaya iten Mustafi ile kulübün medya sorumlusu arasında ilginç anlar yaşandı.

YÜZÜNÜ EKŞİTEREK TOPLANTIYA DEVAM ETTİ

Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Arnavut kökenli Shkodran Mustafi, medya sorumlusunun uğraşları sonucu yüzünü ekşiterek kulübün sponsoru olan bira markasıyla basın toplantısı düzenlemeyi kabul etti.

MUSTAFİ KİMDİR?

Mustafi Bad Hersfeld'de Arnavut bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Futbola 1. FV Bebra ve SV Rotenburg'da başladı. Everton'a katılmadan önce 2006 ile 2009 yılları arasındaAlmanya'nın Hamburger SV takımında oynadı. Mustafi Almanya'nın birçok ümit milli takımında oynadı. A Milli takıma 2014 yılında çağrıldı. Ayrıca 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Almanya kadrosunda yer aldı. 7 Ağustos 2014 tarihinde ise, 8 Milyon € karşılığında Valencia ile anlaştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER