SÜPER LİG

Musa Muhammed milli takıma çağrılıyor

Beşiktaş'ın sağ bek için düşündüğü Nijeryalı Musa Muhammed, Nijerya Milli Takımı'na göz kırpıyor.

Musa Muhammed milli takıma çağrılıyor
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki genç sağ bek Musa Muhammed'in, Nijerya Milli Takımı'na çağrılacağı belirtildi. 

Afrika basınında yer alan haberde, 31 Ekim'de 18 yaşını dolduracak olan Musa Muhammed'in, Nijerya Milli Takımı'nın geçici teknik direktörü Shuaibu Amodu tarafından milli takıma davet edileceği belirtildi.

2013'te düzenlenen FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda şampiyonluğa uzanan Nijerya U17 Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Kelechi Iheanacho, Musa Muhammed'in Nijerya Milli Takımı'nda oynaması için öneride bulunduğu ancak dönemin teknik direktörü Stephen Keshi'nin, milli takım için "çok genç" dediği başarılı sağ bek için olumsuz yanıt verdiği kaydedildi.

SAĞ BEK SORUNUNU ÇÖZECEK 

Musa Muhammed'in, Nijerya Milli Takımı'nın uzun süredir yaşadığı sağ bek sorununu çözebilecek isim olduğu vurgulandı.

Enerji dolu, iyi savunma yapan ve hücuma katılmayı seven bir oyuncu olarak tanımlanan Musa Muhammed'in, Nijerya Milli Takımı'nın gelecek ay evinde yapacağı kampa davet edilmesinin beklendiği vurgulandı.

Yönetimin bir sene önce görüştüğü ancak 18 yaşını doldurmadığı için transfer edemediği Nijeryalı oyuncunun, bu ay sonunda Beşiktaş ile resmi mukavele imzalayabileceği ifade ediliyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın bir diğer sağ bek adayı ise Molde forması giyen Norveçli Martin Linnes. 23 yaşındaki oyuncuyu yaz transfer döneminde kadrosuna katamayan Beşiktaş, Ocak ayı transfer dönemindeLinnes ile Muhammed arasında bir tercih yapmak durumunda kalabilir. 

BEŞİKTAŞ 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER