YEREL HABER

Murat Bölükbaşı sonunda patladı

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor'un eski teknik direktörü Murat Bölükbaşı açıklamalar yaptı..

Murat Bölükbaşı sonunda patladı

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor'un eski teknik direktörü Murat Bölükbaşı, ''Takımımı ve Sakaryaspor yönetimini güç duruma düşürecek hiçbir açıklamanın altına imza atmayacağım'' dedi.Sakaryaspor'da görevine son verilen Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'da bulunduğu 4 ay boyunca genel imkan ve şartları bilerek, gece gündüz demeden, ciddiyet ve samimiyetle görevini yapmaya çalıştığını belirtti.

Ligde geçen 9 hafta sonunda liderin 2 puan arkasında, savaşmayı ilke edinmiş bir takım yarattıklarına dikkati çeken Bölükbaşı, ''İlkeli bir teknik adam olarak, 'Benden sonrası tufan' diyerek takımımı ve Sakaryaspor yönetimini güç duruma düşürecek hiçbir açıklamanın altına imza atmayacağım'' dedi.

Bölükbaşı, Sakaryaspor'da görev yaptığı dönemde hiçbir takımla görüşme yapmadığını söyleyerek, ''Ben teknik direktörüm, Sakaryaspor çalıştırdığım 5. takım bundan sonra da profesyonel olarak şartlar ve imkanlar uygun olduğu takdirde, teklifleri değerlendireceğim'' diye konuştu.

Bölükbaşı, Sakaryaspor yönetimine, futbolcularına ve camiasına başarı dileklerinde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER