TRABZONSPOR

Muharrem Usta'dan acı itiraf

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Hami Mandıralı'nın imza töreninde konuştu; acı itiraflarda bulundu.

Muharrem Usta'dan acı itiraf

Kulübün maddi olarak içinde bulunduğu tabloyu açıklayan Usta, bordo-mavililerin bu dönemini "çöküş dönemi" olarak nitelendirdi.

"ÇÖKÜŞ DÖNEMİ"

Kulübün acil nakide ihtiyacı olduğunu ifade edeb Muharrem Usta; "Çöküş dönemindeyiz, kulübümüzün acil olarak 200 milyon TL nakit paraya ihtiyacı var." dedi.

"KABAHAT FUTBOLCULARDA DEĞİL"

Yüksek transfer ücretlerini ve eski yönetimi eleştiren Usta; "Sefa Yılmaz'ın tek başına bize maliyeti 31 milyon Lira. Malouda, Constant, Janko ve Bosingwa'nın toplam maliyeti 90 milyon TL. Gelecek vaadediyor diye alınan yerli oyuncuların toplam maliyeti 120 milyon TL. Dev sorunlarla karşı karşıyayız ve asla acele etmeyeceğiz. Biz şu anda çile dönemindeyiz ve bu durumdan hep beraber çıkacağız. Çile döneminden de tüketim stratejisiyle çıkılmaz. Kabahat bu çocuklarda değil. Kabahat bu durumu yönetememekten kaynaklanıyor." diye konuştu.

Trabzonspor yeni hocasını açıkladı

"FUTBOLCULARA SÖZ VERDİM"

Transfer politikaları hakkında konuşan Muharrem Usta; "Elimizde bir sürü futbolcumuz var. Bu kadar futbolcu bir anda nasıl değersiz olabilir? Keşke bu takımda bir Henrique, bir Adrian devam etseydi. Çok zorunlu olmadıkça transfer yapmayacağız. Belki takasla bir kişi, belki onu yapmayabiliriz. Elimizdeki oyunculardan en iyi şekilde faydalanarak bu yarım sezonu kapatmalıyız. Sonrasında bir revizyon şart. Ama bu reziyonu da elimizdeki oyuncuları değerlendirerek yapmak zorundayız. Takımınızda oynayan futbolcuların aylık ücretlerini ödemedikten sonra, siz onlardan ne başarı bekliyorsunuz? Ben hiçbir futbolcuyu suçlamıyorum. Sonuçta bir kontrata imza atılmış. Ben hepsine söz verdim. Şubat ayından itibaren düzenli ödemelere başlıyoruz." diye belirtti.

MUHAMMET DEMİR TRANSFERİ

Gündemdeki Muhammet Demir transferi hakkında da açıklamalarda bulunan Usta; "Başarısızlığın faturası yalnızca Hami Mandıralı'ya çıkmayacak. Trabzonspor'u tekrar ayağa kaldırmak istiyoruz. Trabzonspor'un başarısı için mücadele etmek isteyen herkese kapımız açık. Hiçkimseye karşı önyargımız yok. Futbolcu yalnızca transfer dönemi konuşur. Geri kalan dönemde ise ayaklarını konuşturur. Eğer takasla gerçekleştirebilirsek bir sol bek alabiliriz. Muhammet Demir'le görüşüyoruz ancak kesinleşmiş bir şey yok." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER