TRABZONSPOR

Muharrem Usta transferi resmen açıkladı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavililerin transfer gündemindeki Kucka, Medel, Junuzovic ve Visca hakkında açıklamalar yaptı

Muharrem Usta transferi resmen açıkladı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Aspor'a konuşan Muharrem Usta şu ifadeleri kullandı:

"KUCKA VE MİLAN'LA ANLAŞTIK"

"Bu sene gerçekten çok net oyuncuları katmak istiyoruz. 3-4 önemli transfer yapacağız.  İşi titizlikle sürdürüyoruz. Talip olduğumuz oyuncular takımlarının en iyi oyuncuları. Kucka'yı Milan bırakmak istemedi. Milan ve oyuncu ile anlaştık. Protokoller kaldı. Transfer bitti diyebiliriz. Hem Milan hem oyuncuyla anlaştık. 

"JUNUZOVIC'İN TAKIMIMIZA KATILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Junuzovic'le anlaştık, kulübüyle de küçük fark var. Ne Kucka ne Junuzovic kolay bitebilecek transferler değil. Titizlikle sürdürüyoruz. Bu oyuncuların alternatifleri var ama henüz onlarla temasa geçmedik. Junuzovic'in de olağanüstü bir şey olmazsa takımımıza katılacağını düşünüyorum. Yanlış isimleri almamak gerekiyor. 1 hafta 10 gün geç olsun. Bu oyuncuların kampa geç kalması sorun değil. Her zaman takıma girdiği anda kendisini belli edecek oyuncular. 

"MEDEL İÇİN INTER'LE ANLAŞTIK"

Medel için kulübüyle anlaştık. Medel Konfederasyonlar Kupası'nda final oynadı. Görüşmelere yeni başladık. Birkaç kulübün de ilgisi var. Inter ile karşılıklı anlaşma yaptık, imza atmasak da. Medel olmazsa iki alternatifimiz var. Kimse merak etmesin, taraftarlarımız rahat olsunlar. Ben onları anlıyorum. Önemli oyunculara kavuşacağız. Yanlış yapmak istemiyoruz. 

Trabzonspor'da Onazi bekleniyor

"VISCA İÇİN GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Başakşehir'e Visca için teklifimizi sunduk. Anlaşmaya varmış değiliz, görüşmelerimiz sürüyor. Birinci sırada 3 oyuncu var bahsettiğim. Her ihtimale karşı alternatifler var. Visca ile henüz bitmiş bir şey yok. 3-4 oyuncu alacağız. 3 oyuncuyu alırsak forvete, kanat gibi de oynayacak bir oyuncu daha alıp transferi kapatmak istiyoruz.. Onun elimizdeki oyuncuları tamamlayıcı bir oyuncu olmasını planlıyoruz. 4. oyuncu için A-B-C planımız var, ilk 3 oyuncunun durumuna göre."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER