TRABZONSPOR

Muharrem Usta çileden çıktı! Gerekirse tüm takımı...

Trabzonspor'da alınan son Gençlerbirliği yenilgisi dengeleri değiştirdi. Sakin mizacıyla bilinen Başkan Muharrem Usta bile çileden çıktı..

Muharrem Usta çileden çıktı! Gerekirse tüm takımı...

Trabzonspor'da alınan son Gençlerbirliği yenilgisi dengeleri değiştirdi. Sakin mizacıyla bilinen Başkan Muharrem Usta, kötü skordan ziyade ortaya konan ve taraftarların da çok ağır şekilde eleştirdiği oyuna ilk kez bu kadar yüksek dozda isyan etti.

Tribünde çileden çıkan Bordo-Mavililer'in patronu, programını değiştirdi ve gece Trabzon'a döndü.

Takıma ağır protesto

Yolculuk boyunca futbolcuların yanına uğramayan ve sadece yönetici arkadaşlarıyla durum değerlendirmesi yapan Usta'nın, kritik Fenerbahçe mücadelesi öncesinde takıma ultimatom niteliğinde mesajlar gönderdiği ortaya çıktı.

Trabzonspor'dan Hami Mandıralı kararı!

Büyük hayal kırıklığı

Yaşadığı atmosferi 'büyük hayal kırıklığı' şeklinde özetleyen Usta'nın yakın çevresine, “Kimseye yenildiğinde bir tepkimiz olmadı. Çünkü yenilgi bu oyunun içindeki sonuçlardan biri. Onu anlar ve saygıyla karşılarım. Ancak böyle bir oyunu, kaybetmeyi bu şekilde kabullenmeyi kesinlikle anlamam. Eğer burada 'Nasıl olsa benim yerim garanti' diyen bir grup varsa yanlış yapar. Kimse vazgeçilmez değil. Gerekirse tüm takımdan bile vazgeçer, silbaştan yaparız. Trabzon taraftarının da benim de hayalim bu değil” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER