DÜNYADAN FUTBOL

Muhammed Demirci Barcelona itirafında bulundu

Geleceğin Messi'si olarak adlandırılan ancak bir türlü çıkış yakalayamayan Muhammed Demirci, Barcelona macerasını anlattı.

Muhammed Demirci Barcelona itirafında bulundu

Genç futbolcu, Barcelona'yla imzaların atılacağı gün sorun çıktığını ve transferin olmadığını söyledi.

Başta Beşiktaş olmak üzere, 10-11 yaşından beri omuzlarına şöhretin ağırlığı yüklenmiş bir çocuğu el ele yok etmeye çalıştık. Bugün 21 yaşında olan Muhammed Demirci, sanki 41 yaşındaymış gibi ‘yaşlandı’. Genç futbolcu Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Önce şu şehir efsanesine dönen Barcelona işinden başlayalım: “Seyit Ateş ile gittim. 10 gün kaldım orada. Çok güzel bir ortam vardı. İmzaların atılacağı gün sorun çıktı ve transfer olmadı. Ailem ile ilgisi yok. Seyit Ateş’e nedenini de hiç sormadım. Ben çocuktum ve neyi kaçırdığımın da farkında değildim zaten.”

BARÇA SIRRI SEYiT ATEŞ’TE SAKLI

Evet, onun Barcelona’da neden kalamadığının sırrı eski Beşiktaş yöneticisi Seyit Ateş’te saklı. BJKTV, minik takım maçlarını canlı veriyordu. “Ben istemedim bunu” diyor. Muhammed’e iltifatta hocaları da geri durmamış: “Schuster beni çok seviyordu. ‘Messi’ diye sesleniyordu. Bilic de her yerde benden söz ediyordu. Bana her zaman ‘Modric gibisin. Onun kadar yeteneklisin ve onun gibi iyi yerlere geleceksin’ diyordu.” Geçmişte sukutuhayale uğradığı için artık hayal kurmuyor ama bu iddialı olmadığı anlamına gelmiyor: “Benim için ‘Bitti gitti’ diyenleri haksız çıkaracağım.”Muhammed, kendisine kapılarını açan İstanbulspor’a minnet borcunu, şampiyon yaparak ödemek istiyor...

BU LAF UMRUMDA DEĞİL

Hürriyet'in haberine göre; Yıllarca Messi olması beklendi. Bayrampaşalı Arda’nın Barcelona’ya imza attığı günlerde onun da adı Bayrampaşa ile anılıyordu. İster istemez “Bayrampaşalı Arda Barcelona’ya, Barcelonalı Muhammed Bayrampaşa’ya” manşetleri atılıyordu.

İsmail Köybaşı 1.1 milyona el sıkıştı!

OXFORD VARDI DA...

Zoruna gidip gitmediğini soruyorum: “Hayır. ‘Arda Turan, Bayrampaşa’dan Barcelona’ya, Muhammed Barcelona’dan Bayrampaşa’ya lafı kesinlikle umurumda bile olmadı. Orada olmayı elbet istiyorum ama benlik bir durum yoktu.”

“Oxford vardı da okumadık mı diyen Tatlıses gibi” deyince “Aynen öyle” diyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER