DÜNYADAN FUTBOL

Mourinho Real Madrid'e dönebilir

Real Madrid'in eski başkanlarından Roman Calderon, kulüpte daha önce görev yapan Jose Mourinho'nun yeniden Real Madrid'in başına geçebileceğini söyledi.

Mourinho Real Madrid'e dönebilir

Real Madrid eski başkanlarından Ramon Calderon'a göre Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun Madrid'e dönmesi mümkün.

2010 yılında La Liga devinin başına geçirildikten sonra üç yıl bu ekipte görev yapmasına rağmen sadece 1 lig şampiyonluğu ve 1 Kural Kupası zaferi yaşayabilen Mourinho, Başkan Florentino Perez'le anlaşarak takımdan ayrılmıştı.

Galatasaray'a Real Madrid modeli

Madrid'de geçirdiği dönem boyunca Barcelona'ya karşı saldırgan tavrı ve başta Iker Casillas olmak üzere takımın bazı kilit isimleriyle yaşadığı gerginlikler Mourinho'nun sonunu hazırlamıştı.

"DAHA ÖNCE OLDU"

Benitez'in kovulması halinde Perez'in Mourinho'ya yöneleceğini savunan Calderon, Talksport'a verdiği demeçte "Kulağa garip geliyor olabilir ama Benitez iyi bir sezon geçirmezse ve Mourinho Chelsea'den kovulursa, Perez Portekizli'yi buraya getirebilir. Başkanın Benitez'den önce Mourinho'ya teklif götürdüğünü ama onun reddettiğini biliyorum" sözlerini kullandı.

Mourinho'nun Chelsea'ye de geri döndüğünü hatırlatan Calderon, "Aynısı Chelsea'de oldu. Oraya yıllar sonra geri döndü, aynı şekilde Madrid'e de dönebilir. Mourinho, Perez'in favori antrenörü" dedi.

Chelsea bu sezon ligde 12 maçta sadece 11 puan toplayabildi ve 16. sırada yer alıyor.

Gomez ve Podolski büyük şokta! Stattan çıkamadılar...
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER