DÜNYADAN FUTBOL

Mourinho O'nu gözden çıkardı mı?

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de bir türlü istikrarlı forma şansı bulamayan Nuri Şahin'e şimdi de 19 yaşında Alvaro Morata şoku...

Mourinho O'nu gözden çıkardı mı?
La Liga'da en yakın takipçisi Barcelona'ya 10 puan fark atarak liderlik koltuğunda oturan Real Madrid'de Pazar günü oynanancak Espanyol maçında 19 yaşındaki genç forvet Alvaro Morata'nın kadroya alınacağı konuşuluyor.

AS'ın haberine göre, Real Madrid rezerv takımı Castilla'da forma giyen Morata'yı as takım ile antrenmana çıkaran Mourinho'nun Espanyol karşısında kart cezalısı Pepe'nin yanısıra sakatlıkları bulunan Di Maria, Khedira ve Coentro'nun yokluğunda Morata'yı ilk 18'e alması bekleniyor.

Altyapıda yer alan 19 yaşındaki bir oyuncunun kadroya alınmasının ardından milli oyuncumuz Nuri Şahin'in durumu ise merak konusu oldu. Sezon başında transfer olduğu Madrid ekibinde önceleri sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan ancak daha sonra bir türlü Mourinho'nun gözüne giremeyen Nuri, bu sezon İspanya'da yeni transferler arasında en az forma giyen ikinci oyuncu olmuştu.

İspanyollar son olarak Türkiye ile Slovakya'ya karşı oynayan Nuri'nin futbolunu eleştirmiş ve kadroya girme şansının bu performa

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER