DÜNYADAN FUTBOL

Mourinho istesin kaleye bile geçerim!

Benfica'nın başarılı savunma oyuncusu Fabio Coentrao, Real Madrid'e transferinde topu iki takım yöneticilerine attı.

Mourinho istesin kaleye bile geçerim!

Bu sezon sergilediği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Benfica'nın başarılı savunma oyuncusu Fabio Coentrao, Real Madrid'e gitmek için gün sayıyor. Portekizli oyuncunun transferindeki tek sorun ise, Benfica'nın belirlediği astronomik bonservis bedeli.

Bayern Münih de genç oyuncu için devreye girmiş ancak 30 milyon avroluk bonservis bedeli nedeniyle daha ekonomik alternatiflere yönelmişti.

Transfer için kulüplerin anlaşması gerektiğini belirten 23 yaşındaki oyuncu, Marca'ya yaptığı açıklamada, "Real Madrid'e gitmek istediğimi gizleyemem. Ancak transfer için kulübümle anlaşmaları gerekiyor. Real Madrid formasıyla hayalini kurduğum başarıları gerçekleştirmeye yaklaşabilirim" dedi.

Jose Mourinho'yla çalışmayı çok istediğini belirten Coentrao, "Bana hangi mevkide görev verilirse, elimden geleni yaparım. Jose Mourinho benden kaleye geçmemi bile istese, tereddüt etmeden görevi üstlenirim. Benim bu konularda sorunum yok" diye konuştu.

Real Zaragoza'da kiralık olarak oynayan ve La Liga tecrübesi olan Coentrao'nun Real Madrid'e transferine kesin gözüyle bakılıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER