DÜNYADAN FUTBOL

Mourinho iddialara noktayı koydu

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun sözcüsü'nden şok açıklamalar geldi.

Mourinho iddialara noktayı koydu

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun sözcüsü Jorge Mendes,  Portekizli teknik adamın sezon sonunda Liverpool veya Manchester City ile anlaşacağına ilişkin medyada yer alan iddialara cevap verdi.

Mourinho'nun bir yere gitmeyeceğini belirten Mendes, ''Şimdilik Inter'de kalacak. Sözleşmesinin dolmasına daha 3 yıl var. İtalya'da mutlu ve işini iyi yapıyor'' dedi.

Mendes, ''Biliyorsunuz Jose, İngiliz futbolunu seviyor, sanırım İngiliz futbolu da onu seviyor. Fakat şimdilik Serie A'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER