YEREL HABER

Mor Şimşekler Orhangazi'ye bileniyor

Bursa temsilcisi Orhangazispor ile karşılaşacak olan Afyonkarahisarspor'da çalışmaların iyi geçtiği bildirildi.

Mor Şimşekler Orhangazi'ye bileniyor

İkinci yarının ikinci haftasında Bursa temsilcisi Orhangazispor ile karşılaşacak olan Afyonkarahisarspor'da çalışmaların iyi geçtiği bildirildi.

 
Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Mor Beyazlı ekip, bu hafta deplasmanda oynayacağı Orhangazispor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaların iyi geçtiğini bildiren Teknik Direktör Orhan Yüce, Bursa'dan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Pazar günü kendi sahalarında oynadıkları Beykoz maçından sonra Orhangazi hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Orhan Yüce, "Ligin ikinci yarısında bütün takımları zor maçlar bekliyor. Biz öncelikle kendi maçlarımıza bakacağız ve mümkün olduğu kadar az kayıpla sezon sonunu getirmeye çalışacağız. Rakiplerimizin kaybedeceği puanlar ise bizim son haftalara rahat girmemizi sağlayacak. Şimdi önümüzde Orhangazi maçı var. İlk yarıda kendi sahamızda yendiğimiz rakibimizi evinde de yenerek haftayı üç puanla kapatmak istiyoruz" dedi.

Bu arada Mor Beyazlı ekipte morallerin yerinde olduğu ve sakatlıkları bulunan futbolcuların tedavilerine devam edildiği bildirildi.

Ahmet ÇAY

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER