DÜNYADAN FUTBOL

Monaco Wayne Rooney’ye imza attırmayı planlıyor

Ligue 1 ekiplerinden Monaco, Wayne Rooney’ye imza attırmayı planlıyor.

Monaco Wayne Rooney’ye imza attırmayı planlıyor
Rus milyarder Dmitry Rybolovlev'in sahibi olduğu Monaco, bu yaz Radamel Falcao ve James Rodriguez gibi yıldızlarına veda etmişti. Fakat Fransız ekibi halen büyük düşünüyor.

Telegraph'ta yer alan habere göre Monaco, Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney'yi transfer etmek istiyor.

Monaco ikinci başkanı Vadim Vasilyev Telegraph'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bir sene önce Premier League'in en iyi İngiliz oyuncularından biriyle transfer pazarlığı yapıyorduk. Fakat transfer gerçekleşmedi. Bir gün bunu gerçekleştirebileceğimize inanıyorum."

Bu ismin Wayne Rooney olduğu iddia ediliyor. Monaco onu transfer edebilmek için yaz transfer döneminde bir hamle daha yapabilir.

28 yaşındaki İngiliz, Şubat ayında takımı Manchester United ile sözleşme yenilemiş ve haftalık ücreti 300,000 pounda çıkmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER