DÜNYADAN FUTBOL

Modeste'yi Tigana heyecanı sardı

Bordeaux'un yeni transferi Anthony Modeste, bugünlerde farklı bir heyecan yaşıyor.

Modeste'yi Tigana heyecanı sardı

Bordeaux'un yeni transferi Anthony Modeste, Jean Tigana'yla çalışacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Geçen sezona başarılı bir başlangıç yapmasına ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali görmesine rağmen sezonu hayal kırıklığıyla tamamlayan Bordeaux'da bir süredir merakla beklenen forvet transferi sonuçlandı.Bu sezon Avrupa kupalarında yer alamadığı için transfere istenilen düzeyde bütçe ayıramayan Fransız ekibi, geçen sezon Ligue 2 takımlarından Angers'te forma giyen, bonservisi ise Nice'te bulunan Anthony Modeste'yi kadrosuna kattı.

L'Equipe'e konuşan 22 yaşındaki forvet, Jean Tigana gibi bir isimle çalışacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirirken "Tigana'nın geçmişini biliyorum. Thierry Henry ve David Trezeguet gibi oyuncuların gelişimine büyük katkıda bulunmuştu. Bana büyük katkıları olacağını biliyorum" şeklinde konuşmuştu.

Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncu, geçen sezon Angers'le çıktığı 34 maçta 27 kez fileleri bulmuş, ayrıca 12 milli maçta 8 kez gol atma başarısı göstermişti. Bordeaux, Nice'e bu transfer için 3.5 milyon avro ve performansa göre bonus ödeyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER