SÜPER LİG

MİY'e bir iyi bir kötü haber

MİY yönetimi, futbolculara Eylül ayı ödemelerinin tamamını ve İBB maçının primlerini ödedi. Kötü haber ise...

MİY'e bir iyi bir kötü haber
Mersin İdman Yurdu yönetimi, futbolculara Eylül ayı ödemelerinin tamamını ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının primlerini ödedi. 

Mersin İdman Yurdu Yönetimi, zorlu Beşiktaş maçı öncesinde futbolculara ödeme yaptı. Yönetim, Eylül ayı ödemelerinin tamamı ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının primlerini ödedi. 

Beşiktaş maçı öncesinde yapılan ödeme ile moral bulan Mersinli futbolcular, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, takımlarına güvenlerinin tam olduğunu belirterek "Beşiktaş maçını kazanarak Merisne dönmek istiyoruz. Futbolcularımıza güvenimiz tamdır" dedi. 

Mustafa Sarp şoku 
Öte yandan Mersin İdman Yurdu'nda Beşiktaş maçı hazırlıkları sürerken, Mustafa Sarp'tan kötü haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan futbolcunun en az sahalardan 4 hafta uzak kalacağı kaydedildi. 

Mustafa Sarp'ın çekilen MRI'ında arka adalesinde yırtık tespit edildiği, bu oyuncun en az 4 hafta takımdan ayrı kalacağı belirtildi. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Sarp'tan gelen kötü habere üzüldüklerini belirterek "Umarım en kısa sürede takıma katılır" dedi.   
 
Volkan Toslak / İnternetspor / Spor33.com 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER