GALATASARAY

Mitroglou'nun menajerinden ayrılık açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında Marsilya'dan 1,5 sezonuluğuna Galatasaray'a kiralık gelen Yunan golcü Mitroglou ile ilgili menajerinden açıklama geldi. Mitroglou'nun menajeri oyuncunun ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Mitroglou'nun menajerinden ayrılık açıklaması

Marsilya'dan bir buçuk sezonluğuna Galatasaray'a kiralık olarak gelen Mitroglou ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Mitroglou'nun menajeri oyuncu hakkında çıkan ayrılık iddiları ile ilgili açıklama yaptı.

Yunan golcünün menajeri Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı ve "Kostas'ın sezon sonunda Olympiakos'a gideceği yönündeki iddialar, Türk basınından kaynaklanıyor. Ancak gerçek şu ki Kostas bunların hiçbirini düşünmüyor. Sadece 22. şampiyonluğa kanalize oldu. Galatasaray'ın 22. şampiyonluğunu kazanması için elinden geleni yapmak istiyor ve tek düşüncesi bu. Kupa ve şampiyonluk Kostas'la ilgili tek gerçek bu..." dedi.  

Panos Galariotis, "Mitroglou kesin olarak gelecek sezon da Galatasaray'da devam edecek mi?" şeklindeki soruya, "Bir buçuk yıllık sözleşmesi var" diye yanıt verdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER