DÜNYADAN FUTBOL

Mircea Lucescu'yu böyle yalanladı

Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Willian, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Mircea Lucescu'yu böyle yalanladı
Willian, Lucescu'nun, Chelsea'nin kendisi için 33 milyon Euro teklif yaptı sözlerini ise yalanladı.


Ligtv'nin haberine göre ; Mircea Lucescu, Chelsea'nin Willian için yaptığı 33 milyon Euro'luk teklifi reddettiklerini açıklarken, Brezilyalı oyuncu kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı. Yönetimin kendisiyle ilgili kararını hayal kırıklığı şeklinde değerlendiren Willian, "Anlaşmanın sağlanmasını umuyorum" dedi.

Corinthians'tan 2007'de Shakhtar Donetsk'e transfer olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı futbolcu, Lucescu'nun açıkladığı teklif miktarıyla ilgili olarak ise, "Lucescu'nun ne dediğini bilmiyorum; ancak teklif 25 milyon Euro'ydu" ifadelerini kullandı.

Chelsea'de oynamak istediğini dile getiren Willian, "Getirilen teklifin meblağı önemli değil. Chelsea gibi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan bir kulüpte oynamak isterim. Yönetimin beni bırakmamasından dolayı da hayal kırıklığı içerisindeyim. Gidişim hem benim, hem de kulübüm için iyi olacaktı" diye konuştu.

Chelsea'ye gitmesi durumunda herşeyin daha farklı olacağını vurgulayan Willian, "Bu kimseye bir mesaj değil ve herkes ayrılmak istediğimi biliyor" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER