DİĞER HABERLER

Milos Teodosic yuvada kaldı

Fenerbahçe'nin 2 sezondur gerçekleştirmeye çalıştığı Teodosic transferi bu sezon da olmadı.

Milos Teodosic yuvada kaldı
Fenerbahçe Ülker'e transferi yılan hikayesine dönen Milos Teodosic, CSKA Moskova ile olan kontratını 2017 yılına dek uzattı.

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in transferi için büyük uğraş verdiği Sırp oyun kurucu Milos Teodosic CSKA Moskova ile kontratını 2017 yılına dek uzattı.

Özellikle sarı lacivertli takıma transferi geçtiğimiz yıldan bu yana yılan hikayesine dönen Teodosic, bu sezonun bitimiyle birlikte yeniden Fenerbahçe Ülker'in gündemine gelmiş ve Bo Mccalebb'in ayrılacağı haberlerinin artmasıyla birlikte bu transferin gerçekleşme ihtimalinin arttığı iddia edilmişti.

CSKA Moskova'nın geçtiğimiz sezon Banvit'i çalıştıran Dimitris Itoudis'in göreve getirmesiyle birlikte takımda yeniden bir yapılanmaya gidilirken, Yunan koçun Teodosic'in takımda kalması yönündeki yoğun ısrarlarının Sırp oyuncunun Rusya'da kalmasında büyük rol oynadığı öğrenildi.

Milos Teodosic transferini bu sezon da gerçekleştiremeyen ve Bo Mccalebb'le yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe Ülker'in oyun kurucu pozisyonu için diğer adaylarının Nick Calathes, Marcelinho Huertas, Ricky Hickman ve Andrew Goudelock olduğu iddia ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER