DİĞER HABERLER

Milliler Ukrayna'ya direnemedi

5. Bakü Uluslararası Futsal Turnuvası, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başladı.

Milliler Ukrayna'ya direnemedi

Bakü'deki El Oyunları Spor Tesisi'nde düzenlenen turnuvanın ilk maçında Türkiye ile Ukrayna karşılaştı. Rakibi karşısına as oyuncularından yoksun çıkan Türkiye, karşılaşmadan 5-1 mağlup ayrıldı.

Türkiye Futsal Milli Takımı, karşılaşmaya iyi başlamasına karşın rakibinin bulduğu 3 gole engel olamadı ve devre de Ukrayna'nın 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılamanın ikinci yarısının başlarında Türkiye, Yasin Erdal'ın ayağından bulduğu golle umutlandı ama Ukrayna karşılaşmanın ikinci yarısında da 2 gol daha atarak, karşılaşmadan 5-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Türkiye Futsal Milli Takımı Antrenörü Ömer Kaner, maç sonrası yaptığı açıklamada, turnuvaya 5 as oyuncudan eksik olarak geldiklerini belirterek, ''Ama bu bir mazeret değil, biz de diğer oyuncularımızı görme şansı buluyoruz. Ukrayna güçlü takım buna rağmen dikkatli oynadık. İyi oynadığımız zamanlarda golleri yedik. Bizim atacağımız gol zamanında ise kendi kalemizde gol gördük. İşte bunlar tecrübe eksikliğidir ama zamanla bunu da telafi edeceğiz. İnanıyorum ki ileride Türkiye futsalda çok çok daha iyi yerlere gelecektir'' diye konuştu.

Türkiye, turnuvadaki ikinci maçında yarın Özbekistan ile karşılaşacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER