TENİS

Milli tenisçimizden büyük başarı

Kadınlarda Türkiye Milli Takımı'ndan Melek Hu ilk 16'ya kaldı.

Milli tenisçimizden büyük başarı
Dünya Masa Tenisi Macaristan Açık Turnuvası'nın 3'üncü gününde kadınlarda Türkiye Milli Takımı'ndan Melek Hu ilk 16'ya kaldı.
 

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 17 Ocak'ta başlayan turnuvaya 54 ülkeden yaklaşık 600 sporcu iştirak etti.

Turnuvada Türkiye adına kadınlarda Melek Hu, İpek Kahraman, Gökçe Nur Güngör ve Yıldız Meral, erkeklerde ise Ahmet Li, Bora Vang, Gencay Menge ve Sefa Avcı yer alıyor.

Budapeşte'deki Syma Spor Salonu'ndaki turnuvada Türkiye adına kadınlarda sadece Melek Hu başarılı oldu. Çeyrek final mücadelesinde dünya şampiyonu Çinli sporcuyla karşılaşan Melek Hu, iyi mücadele etmesine rağmen rakibine yenildi ve 16'da yer aldı.

Türkiye Milli Takım antrenörü Ersin Sunay, Türk sporcularının başarılı maçlar çıkardığını, 2012 Londra Olimpiyatları'na hazırlık teşkil eden Macaristan'daki turnuvanın ardından 26-29 Ocak tarihlerinde Slovenya'da düzenlenecek olan uluslararası açık masa tenisi turnuvasına katılacaklarını söyledi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda kafile başkanı olan Prof. Dr. A. Azmi Yetim ise hedeflerinin 2012 olimpiyatlarına en az 3 Türk sporcusu göndermek olduğunu açıkladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER