ROPÖRTAJ

Milli futbolcu Arda Turan çok özel açıklamalar yaptı

Milli futbolcu Arda Turan çok özel açıklamalar yaptı.

Milli futbolcu Arda Turan çok özel açıklamalar yaptı
Milli futbolcu Arda Turan NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı. Erbatur Ergenekoun'un sorularını yanıtlayan Atletico Madrid'li oyuncu, "En iyisini verebilmek için her şartı zorluyorum" dedi.

Devre arası tatili için Türkiye'ye gelen Arda Turan şaka yollu olarak, "Devre arası tatilimde bir daha Türkiye'ye gelmeyceğim. Dinlenemiyoruz ama keyifli bir koşturmaca oluyor. Bu sefer biraz zor oldu" dedi.

2014'ü değerlendiren yıldız oyuncu, "Dışarıdan nasıl göründüyse içeriden de öyleydi. Mutlu, huzurlu, çok şükür sağlıklı ve başarılı geçti. Bu zamanlar boyunca bana dua eden, benim yanımda olan herkese, kanalınıza, herkese çok teşekkür ederim. Çok iyi niyetli, çok fazla destek hatta bazen espri yapacak derecede destek verdiniz. Çok teşekkür ediyorum, beni çok mahçup ediyorsunuz. Haketmediğim bazı güzel şeyleri söylüyorsunuz o yüzden çok teşekkür ederim. Umarım yeni sene de hayırlı sağlıklı bu şekilde devam eder" dedi.

Atletico Madrid'in en özel bir oyuncusu olduğunun hatırlatılması ve yaşamının bundan sonraki dönemi için ise Milli yıldız, "Her gün daha iyisini yapabilmek için çalışıyorum. Bulunduğum konumu kaybetmemek, daha ileriye gitmek için çalışıyorum. Orada çok mutlu ve huzurluyum. Ama bu sanki bir laf sokuyormuş gibi anlaşılmasın. Futbolu ve futbol oynamayı çok seviyorum. İşimi seviyorum ve sağlıklı bir şekilde yapabildiğim için çok sevinçliyim. İnşallah böyle devam eder. En iyisini verebilmek için her şartı zorluyorum" yorumunda bulundu.

"İspanya La Liga mı yoksa İngiltere Premier Ligi'nde mi oynamak isterdin sorusunu ise Arda, "Benim için La Liga. Avrupa'nın en iyi 5 takımından birinde oynuyorum neden bir yere gideyim. Maddi açıdan ve her açıdan çok mutluyum. Neden bunu değiştireyim. Şu anda orada kendimi gayet iyi hissediyorum" yanıtını verdi.

Türk oyuncuların yurt dışında oynamaları yönünde tavsiyede bulunup bulunmayacağı konusunda ise Arda Turan, "Bu konularla ilgili yorum yapmayayım. Bir şey söylediğimde insanları yönlendiriyormuş gibi oluyorum. Genç arkadaşlarımız kendi kararlarını verirler, artık dünyanın her ligini izleyebilirler. Kendilerinin karar vermeleri onlar için daha iyidir" demekle yetindi.

Milli Takım içinse Arda Turan, "Milli Takım'da her şartı, her saniyeyi zorlayacağız. Elimizden gelenin en iyisi olsun diye uğraşıyoruz" diye konuştu.

Galatasaray'ın başına Hamza Hamzaoğlu'nun geçmesiyle ilgili olarak da Arda Turan, "Hamza Hoca Türk futbolunun abi diye nitelendirdiğimiz karakterli duruşuyla beyefendiliğiyle özel bir insan. Başarılı olması için dua ediyoruz. Çok da güzel başladı Allah da yolunu açık eder inşallah" dedi.

Arda Turan sözlerinin sonunda yeni yıl mesajı olarak da "2015 Herkese sağlıklık mutluluk diliyorum" demekle yetindi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER