DİĞER HABERLER

Milli Bayan Hentbol Takımı kampa giriyor

(A) Milli Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonası elemeleri için yarın Antalya'da yaklaşık 2 hafta sürecek kampa girecek.

Milli Bayan Hentbol Takımı kampa giriyor

Elemelerde 4. grupta yer alan milliler, Fransa, Makedonya ve Litvanya ile mücadele edecek. Milli takım, grubundaki ilk maçında Fransa, daha sonra Makedonya ve son olarak da Litvanya ile karşı karşıya gelecek.

 
Antalya'da yarın toplanacak olan ay-yıldızlı ekip, 19 Ekim'de Fransa ile deplasmanda TSİ 20.30'da, Metz kentindeki Les Arenes'de karşılaşacak.

 
Milliler, 23 Ekim Pazar günü ise Makedonya'yı Antalya'da konuk edecek. Karşılaşma, saat 17.00'de, Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapılacak. Ay-yıldızlı ekibin son müsabakası ise Litvanya ile 21 veya 22 Mart 2012 tarihinde oynanacak.

(A) Milli Bayan Hentbol Takımı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Gülsüm Mercimek, Derya Tınkaoğlu, Duygu Aydoğan, Nergiz Türkay (Maliye Milli Piyango), Sevilay İmamoğlu Öcal, Nurceren Akgün, Diğdem Hoşgör, Serpil İskenderoğlu, Perihan Toplaoğlu (Antalya Muratpaşa Belediyesi), Yasemin Şahin, Yeliz Yılmaz, Esra Yümer, Fatma Akgün, Serpil Çapar, Çağla Yılmaz, Merve Adıyaman (Üsküdar Belediyesi), Burcu Pirinçci, Esin Sağdıç (İzmir Büyükşehir Belediyesi), Yeliz Özel (Oltchım Valcea).

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER