FENERBAHÇE

Milan'dan Kjaer için Sosa önerisi

Çinliler tarafından satın alınan Milan, Fenerbahçe'ye Kjaer için Sosa'yla birlikte para teklifinde bulundu.

Milan'dan Kjaer için Sosa önerisi

Geçtiğimiz günlerde idmana çıkmayarak Çizme'ye uçan ve İtalyan devi ile pazarlık masasına oturan Simon Kjaer, 4 milyon euroyu bulan yıllık ücretinde indirime gitmeyince Milan, Sarı-Lacivertliler'den bonservis indirimi istedi.

F.Bahçe yönetiminin bu talebi kesin bir dille reddetmesi üzerine, Çinliler tarafından satın alınan Milan'ın da devre arasında Sarı-Lacivertliler'in çok istediği Jose Sosa kozunu devreye soktuğu bildirildi.

TÜRKİYE'YE DÖNECEK Mİ?

Orta sahaya hücum gücü yüksek, kaliteli bir oyuncu arayan Sarı-Lacivertliler'in devre arasında Sosa için kendileriyle temasta bulunmasını fırsat bilen İtalyan devinin, Kjaer için Sosa+5 milyon euroluk bir teklif sunduğu kaydedildi.

Milan'ın bu talebini değerlendiren F.Bahçe yönetiminin ise Danimarkalı savunmacı için Sosa + 7 milyon euro istediği öğrenildi. Pazarlıkların devam ettiği bildirilirken Sosa'nın Türkiye'ye gelmek konusunda kararsız olması transferin önündeki tek engel gibi duruyor.

İKNA TURLARI SÜRÜYOR

Kjaer'in durumuna göre transfer çalışmalarını şekillendirecek Sarı-Lacivertliler, sezon başında Beşiktaş'tan eşinin baskısıyla ayrılan Sosa'nın ikna edilmesini de Milan'dan istediği kaydedildi.

2015-16 sezonu başında Fransa'nın Lille takımından 7 milyon 650 bin euro karşılığında Sarı-Lacivertliler'e transfer olan 28 yaşındaki savunmacı lig tarihinin en pahalı stoperi olmuştu. Fenerbahçe formasıyla 2 yılda 83 maça çıkan Kjaer, takıma 5 gol, 1 de asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki futbolcular

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER