DÜNYADAN FUTBOL

Milan Ganso bombasını patlatıyor!

Hafta sonu Milano derbisinde Inter ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlılar, rakiplerine ilk golü şimdiden atmış gibi gözüküyorlar.

Milan Ganso bombasını patlatıyor!

Santos'un süper çocuğu Paulo Henrique Ganso'nun transferiyle ilgili şok gelişmeler yaşanıyor. Birçok kez İtalya'da top koşturmak istediğini vurgulayan Brezilyalı yıldız son verdiği demeçlerde ya Milan'a ya da Inter'e gideceğini söylemişti.

Sky Sport 24'ün son haberi ise İtalyan basınına bomba gibi düştü. Milan Asbaşkanı Adriano Galliani ve sportif direktör Ariedo Braida, 21 yaşındaki futbolcunun aynı zamanda menajeri de olan kardeşiyle bir araya geldiler. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından tarafların söz kestiği öğrenildi.Inter Teknik Direktörü Leonardo'nun Ganso'yu çok beğendiği ve kadrosuna katmak istediği biliniyordu. Böylece, cumartesi günü oynanacak Milano derbisi öncesinde kırmızı siyahlı ekip, henüz daha maç başlamadan ezeli rakibi karşısında 1-0 öne geçmiş oldu.

Santos alt yapısından yetişen ve geleceğin en önemli yıldızları arasında gösterilen Santos'un bonservis bedelinin 35 milyon avro civarında olması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER