MOTOR SPORLARI

Michael Schumacher'in evi parasızlıktan satıldı

Michael Schumacher'in hastane masraflarını karşılayabilmek için ailesi için Schumacher'in özel olarak hazırlattığı müthiş malikanesini satılığa çıkardı.

Michael Schumacher'in evi parasızlıktan satıldı - Sayfa 1

Fransız Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçiren ve başını taşa çarpan eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher ve ailesinin hayatı paramparça oldu.

Michael Schumacher'in evi parasızlıktan satıldı - Sayfa 2

6 ay komada kaldıktan sonra özel bir polikliniğe nakledilen Schumacher'in ailesi masrafları karşılayabilmek için mal varlıklarını tek tek elinden çıkarmaya başladı. Cenevre Gölü yanında bulunan özel klinikte çalışan 15 personelin haftalık 1 milyon doların üzerinde olan maliyetlerini karşılamak için önce özel uçağı satan aile şimdide eski Formula 1 şampiyonunun hayalini gerçekleştirdiği evi satılığa çıkardı.

Michael Schumacher'in evi parasızlıktan satıldı - Sayfa 3

Efsane pilotu ailesi için özel olarak hazırlattığı ev için 25 milyon dolarlık bir bedel biçildi. SCHUMACHER'İN SAĞLIK DURUMU Schumacher'in son durumu hakkında konuşan eski F1 pilotu Philippe Streiff, F1.com'a verdiği demeçte "Schumacher'in durumu eskisi kadar iyi değil. O felçli ve benim gibi tekerlekli sandalyede yaşıyor. Konuşamadığı için zorlanıyor ve üzülüyor. İfade ve hafıza problemleri var" dedi.