MOTOR SPORLARI

Michael Schumacher artık yatalak değil

İngiliz basınının iddiasına göre efsane Alman F1 pilotu Michael Schumacher artık yatalak değil.

Michael Schumacher artık yatalak değil

Efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher, 5 yıl önce 29 Aralık'ta Fransız Alpleri'nde kayak yaparken düşmüş ve aldığı çok ağır beyin hasarı nedeniyle uyutularak 5 yıldır komada tutuluyordu.

Schumi'nin doğum günü olan 3 Ocak tarihi için eşi Corinna'nın bir davet düzenleyeceği ve davete sadece aile bireyleri ile çok yakın arkadaşlarının katılacağı belirtildi. Düzenlenen bu doğum günü partisi efsane pilotun 'Sağlık durumunda gelişme mi var? sorularını gündeme getirmişti.

Beşiktaş'ta Pepe ile yollar resmen ayrıldı!

'ARTIK YATALAK DEĞİL'...Daily Mail'den Jonathan McEvoy'un haberine göre 5 yıl önce kaza geçirerek bitkisel hayata giren Michael Schumacher artık yatalak olmadığını açıkladı. Fakat Schumi'nin sürekli olarak hemşire bakımına muhtaç olduğu belirtildi. Bu bakımlar ise aileye haftada 60 bin euroluk bir harcamaya mal oluyor.

Schumacher'in ayrıca fizyoterapist eşliğinde de tedavi gördüğü söylendi.Geçtiğimiz yıllarda ailesi, basın sözcüsü ve doktorların yaptığı açıklamalar Schumi'nin ömür boyu yatağa bağlı kalabileceği yönündeyken yaşanan bu gelişme bir mucize olarak görülüyor.

Kadıköy'de bir taraftar yaralandı!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER