YEREL HABER

Metin diyadin şampiyonluk istiyor

Kadroyu 5 yeni isimle takviye eden Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin ligi zirvede biirmek istiyor.

Metin diyadin şampiyonluk istiyor
Kırmızı Grup'ta ilk yarının ardından 8 futbolcuyla yollarını ayırıp kadroyu 5 yeni isimle takviye eden Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin, "Tek hedef şampiyonluk" dedi.

Direkt 1'inci Lig'e çıkacak bir takım kurduklarını dile getiren Metin Diyadin, 2'nci yarıda 17 maçın en az 15'ini kazanmayı amaçladıklarını söyledi. Grupta Bandırmaspor, İnegölspor, Hatayspor ve Sarıyer'le zirve için büyük bir yarış içine gireceklerini Diyadin, "20'nhci haftadan itibaren üst üste İnegölspor, deplasmanda Sarıyer ve Hatayspor'la kritik maçlar oynayacağız. Hedefe ulaşmak için bu müsabakaları kayıpsız geçmemiz şart" diye konuştu.

Samed Kartal ve Enes'in satış listesine konmasının bazı çevrelerce sürpriz olarak değerlendirildiğini belirten Metin Diyadin, "Göztepe'nin başarısı için ne gerekiyorsa o yapılır. Burada kişiler değil kulübün çıkarları önemlidir" dedi. Antalya'da bugün başlayan 2'nci kampta yeni sistemi oturtmaya çalışacaklarını sözlerine ekleyen Metin Diyadin, şöyle devam etti:

"İlk kamp oyuncuların fiziksel gelişimlerine yönelikti. Ancak şimdi hazırlık maçlarıyla birlikte yeni bir kurgu oluşturacağız. Aldığımız futbolcuların hepsine kefilim."

Bu arada Göztepe'nin Bucaspor'la henüz anlaşamayan Zafer Çevik konusunda ısrarlı olduğu bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER