1.LİG

Metin Diyadin' Matteus Şenkal'a forma vermiyor

Göztepe'nin gurbetçi oyuncusu Matteus Şenkal Metin Diyadin göreve geldikten sonra takımda yer bulamadı.

Metin Diyadin' Matteus Şenkal'a forma vermiyor
Göztepe'de Suat Kaya döneminde sarı kırmızılı takımın bankolarından biri olarak hem savunmada hem orta sahada görev yapan Matteus Şenkal, yeni teknik direktör Metin Diyadin'in göreve gelmesiyle formayı unuttu.

Metin Diyadin'in 1 dakika bile görev vermediği gurbetçi futbolcu, sadece Türkiye Kupası'nda deplasmanda Cizrespor'la oynanan müsabakada şans buldu. Suat Kaya döneminde 9 haftanın 7'sinde oynayan Matteus'un orta sahadaki eksikler nedeniyle bu hafta Kocaeli Birlikspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Suat Kaya'nın joker olarak kullandığı Matteus'un yanı sıra sağ bek Ramiz ve Koray, orta saha Ali Akburç ve Furkan ile stoper Metin Depe de Diyadin döneminde ligde forma giyemedi.

Öte yandan Kocaeli Birlikspor maçında cezalı Hasan, Ertuğrul ve Sabutay ile sakat Cihan'dan faydalanamayacak olyan Metin Diyadin'in savunmada Sabutay'ın yerine Metin'e şans vermesi bekleniyor. Orta alanda Hasan ve Ertuğrul'un yokluğunda Tolga ve Seçkin'e hazır ol emri veren Metinz Diyadin'in ayrıca Matteus'u da düşündüğü belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER