FUTBOL

Mesut Özil'in menajerinden ayrılık açıklaması

Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in sezon sonunda takımdan gönderilip gönderilmeyeceği büyük merak konusuydu. Yıldız ismin menajeri Erkut Söğüt, Ada basınına verdiği röportajda 30 yaşındaki futbolcunun geleceğiyle ilgili çok net konuştu.

Mesut Özil'in menajerinden ayrılık açıklaması

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusuydu. Yıldız ismin menajerliğini yapan Erkut Söğüt, Ada basınına verdiği röportajda 30 yaşındaki futbolcunun geleceği hakkında gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

Turkish-Football adlı internet sitesine konuşan Söğüt, Özil'in başka bir takıma transfer olup olmayacağına yönelik soruya "Dedikodular her zaman olacaktır. Ancak sizi temin ederim ki Mesut kulübüne çok sadık. Şu an yalnızca Arsenal'a odaklanmış durumda. Mesut'un kanı kırmızı akıyor ve kontratının bitiş tarihi olan 2021'e kadar takımda kalacak." ifadelerini kullandı.

Söğüt, Arsenal taraftarlarının haftalık 350 bin sterlinlik maaşı nedeniyle gönderileceği konuşulan oyuncusu için endişelenmemesi gerektiğini söylerken "Önümüzdeki yaz yine dedikodular çıkacaktır. Ancak Mesut, kendisini iyi hissettiği bir yerde ve takıma verecek daha çok şeyi olduğuna inanıyor." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER