Mesut Özil için atılan süper başlık!
Alman Milli Takımı forması altında Güney Afrika'ya bir gol atıp muhteşem performans sergileyen Mesut'a Alman basınından büyük övgü
Almanya Milli Futbol Takımı'nın cumartesi günü Güney Afrika Cumhuriyeti'ne karşı yaptığı hazırlık maçında çok iyi bir performans sergileyen ve bir de gol atan Türk kökenli oyuncu Mesut Özil'e Alman gazeteleri övgüler yağdırmaya devam ediyor.
''Berliner Kurier'' gazetesi, ''Bremenli oyuncu beyaz bir Brezilyalı gibi büyülüyor - Samba do BrÖzil'' başlığıyla verdiği haberde, sahada yaptığı hareketlerle Brezilyalı oyuncuları andırdığını belirttiği Mesut'un, gelecek ''Samba dansını'' çarşamba günü Azerbaycan'a karşı yapacağını yazdı.
Bild gazetesi ise Mesut Özil'in soyadının ilk harfinden esinlenerek, 'Öh, ne kadar güzel - Özil Almanya'yı büyüledi'' başlığıyla verdiği haberde, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün, Mesut ile ilgili, ''Gelecek onun'' şeklinde yorum yaptığını, milli takımın forvet oyuncusu Mario Gomez'in de ''Almanya'nın uzun zamandan bu yana böyle bir oyuncusu olmadı'' diye konuştuğunu bildirdi.