DÜNYADAN FUTBOL

Mesut Özil Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili konuştu

Arsenal forması altında mücadele eden Mesut Özil kendisi hakkında 'Fenerbahçe'ye transferi' ile ilgili çıkan haberleri yalanladı ve Arsenal'deki geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Mesut Özil Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili konuştu

Arsenal'dan Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili basında çıkan haberlerle ilgili Mesut Özil'den önemli bir açıklama geldi. Mesut Özil Arsenal'deki geleceği ile ilgili de kararını verdi.

Mesut Özil, Unai Emery'nin takıma gelişinin ardından eskisi kadar forma şansı bulamaması ve takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı. Adının Fenerbahçe ile anıldığı Türk asıllı yıldız oyuncu ''Henüz 30 yaşındayım ve önümde uzun seneler var. Burada, Arsenal'de kalmak istiyorum. Kulübümle iki yıllık daha sözleşmem var. Sonrasında ne olur bilmiyorum ama şu an takımdan ayrılmak istemiyorum'' ifadelerini kullandı.

'Unai Emery ile aramda hiçbir problem yok'

Sky Sports'a açıklamada bulunan Özil "Bu konu hakkında çok fazla spekülasyon var fakat aramızda hiçbir problem yok'' sözleriyle Unai Emery ile arasında hiçbir sorun olmadığını da söyledi.

2013 yılında Real Madrid'den 47 milyon Euro karşılığında Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, altıncı sezonunu geçirdiği Londra ekibinde bu sezon bu sezon tüm kulvarlarda 31 maça çıkarken 6 gol atıp 2 asist yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER