DÜNYADAN FUTBOL

Messi'nin düğün dansı alay konusu oldu

Çocukluk aşkı Antonella Roccuzzo ile evlenen Barcelona futbol kulübünün Arjantinli yıldızı Messi'nin telefonları yasakladığı düğününden görüntüler sızdı.

Messi'nin düğün dansı alay konusu oldu

Messi'nin özellik ilk öpücük ve dans sırasında zor anlar yaşadığı ortaya çıktı. Düğünden sızan görüntüler sosyal medyada yayılınca Messi alay konusu oldu.

Messi'nin cuma günü iki çocuğunun annesi olan çocukluk aşkı 29 yaşındaki Antonella Roccuzzo ile hayatını birleştirdiği düğünde cep telefonları yasaklansa da düğün sonrası içeride çekilen görüntüler dışarıya sızdı. 

Yeşil sahalarda akıl sınırlarını zorlayan bilek hareketleriyle her maça damga vuran ve dünyanın en iyi futbolcularından olan Messi'nin, Arjantin'in Rosario kentindeki düğününde dans ederken senkronize olmayan haraketleri alay konusu oldu.

DANSI ŞOKE EDİCİ'

Bir Twitter kullanıcısı görüntülere ilişkin yaptığı yorumda " Sahada mükemmel zamanlama, ritim ve hareket yeteneği olan Messi'nin dansı epey şoke edici" ifadelerini kullandı.

Bir başka kullanıcı ise " Messi'nin dans ettiği daha fazla görüntü istiyorum" dedi.

İLK ÖPÜCÜK KISA SÜRDÜ

Messi'nin geline verdiği 'ilk öpücükte' de sahadakilerin aksine pek estetik olmadığı görüldü.

Messi'nin düğün dansı alay konusu oldu

​İkilinin düğün törenine Francesc Fabregas, Neymar, Luis Suarez ve Dani Alves gibi futbol dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra Kolombiyalı ünlü pop yıldızı  Shakira da katılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER