1.LİG

Mersin İdmanyurdu'na bir destek daha

Mersin İdman Yurdu'na Selahattin Balkan, Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde takıma 75 Bin TL yardımda bulundu.

Mersin İdmanyurdu'na bir destek daha
Mersin İdman Yurdu'na geçtiğimiz aylarda 150 Bin TL yardım sözü veren B PET Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Balkan, Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde takıma 75 Bin TL yardımda bulundu.


Mersin İdman Yurdu'na gün geçtikçe destekler gelmeye devam ediyor. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan öncülüğünde akaryakıtçılarla yapılan toplantıda takıma destek verilmesi istenmişti. SOİL'in ardından takıma bir destek de B PET'den geldi. B PET takıma söz verdiği 150 Bin TL'nin 75 Bin TL'sini ödedi.

B PET Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Balkan, Mersin'de faaliyet gösteren bir şirket olarak her zaman takıma destek verdiklerini söyledi. Bundan önceki süreçte de desteklerini esirgemediklerini ifade eden Balkan, "Biz her sene burada takıma destek veriyoruz. Herkesin bu duyarlılığı göstermesi bizi mutlu eder. Şuan ki durumda daha çok destek verilmeli. 29 yıllık süren özlem ancak birlik olmakla sona erebilir. Bu nedenle herkes elini taşın altına koyarak takımına destek olsun" dedi.

MERSİN İDMAN YURDU'NA İKİNCİ YARDIM


Mersin İdman Yurdu Eski Başkan Vekili Senan İdin, daha önce söz verdiği 250 Bin TL'nin 100 Bin TL'sini Karşıyaka maçı öncesinde ödemişti. İdin, Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Mersin idman Yurdu'na 100 Bin TL daha ödedi.

Son haftalarda çıkış yakalayan Mersin idman Yurdu'na destek gelmeye devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler Kayseri Erciyesspor maçına hazırlanırken, parasal anlamda da destek görmeye başladı. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan öncülüğünde yapılan toplantıda Mersin İdman Yurdu eski Başkan Vekili ve SOİL Yönetim Kurulu Başkanı Senan İdin destek vereceğini açıklamıştı.

Geçtiğimiz haftalarda oynanan Karşıyaka maçından önce takıma 100 Bin TL yardımda bulunan Senan İdin, Keyseri Erciyesspor maçı öncesinde de yine Mersin İdman Yurdu Spor Kulübüne 100 Bin TL destek verdi. İdin'in bu davranışı camia tarafından memnuniyetle karşılandı.

Mersin İdman Yurdu eski Başkan Vekili ve SOİL Yönetim Kurulu Başkanı Senan İdin, takımın şuan ki durumundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Herkesin takıma destek vermesi gerektiğini ifade eden İdin, "Herkes elini taşın altına koysun. Bu şehirde para kazanan insanlar bu şehrin takımlarına sahip çıkmak zorundadır. Biz Mersin İdman Yurdu'nu Süper Lig'de görmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte bu hayal değil. Bu nedenle herkes üzerine düşeni yapsın" dedi.

Volkan TOSLAK / MERSİN 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER