SÜPER LİG

Melo'nun imza atmamasının sebebi

Felipe Melo transferindeki belirsizlik hala sürüyor..İşte olayların perde arkası..

Melo'nun imza atmamasının sebebi
Felipe Melo'nun imza atmamasının perde arkasında Albert Riera olduğu ileri sürüldü.


Geçen sezon yıllık 2.7 milyon euro'ya Galatasaray'a imza atan İspanyol oyuncunun aldığı parayı örnek gösteren Melo'nun "Benim futbolum ve kalitem ortada. Geçen sezon yararlı olmak için her şeyi yaptım" diyerek indirime yanaşmadığı ifade edildi.


ÜCRETİNDE 500 BİN EURO İNDİRİM YAPTI
Yönetim, Melo'nun örnek gösterdiği Albert Riera'nın ücretinde indirime gidiyor. İspanyol oyuncudan kalmak için fedakarlık yapması istenirken, Riera'nın maç başı 7 bin 500 euro ve 2.7 milyon euro'luk yıllık ücretinin 500 bin euro'sundan vazgeçtiği bildirildi. Öte yandan Riera ile Mallorca'nın ilgilenmeye başladığı ifade edildi.


SPARTAK MOSKOVA PARAYI BASTIRDI
İtalyan Stampa gazetesi, Felipe Melo'ya Spartak Moskova'nın bir kez daha talip olduğunu yazdı. Spartak'ın hocası Unai Emery'nin eski öğrencisinin alınmasını istemesi üzerine yönetimin Juventus'a 10 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi. Bu teklifin Juventus tarafından kabul edildiği, Spartak'ın Melo'yu ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

FOTOMAÇ
Yorumlar