TENİS

Melek Hu çeyrek finalde yenildi

Çinli rakibine 4-1 yenilen Melek Hu, yarı final kapısından döndü..

Melek Hu çeyrek finalde yenildi
Fransa'da süren Dünya Masa Tenisi Şampiyonası çeyrek final maçında Çinli rakibine 4-1 yenilen Melek Hu, yarı final kapısından döndü.. 
 
Çinli rakibi karşısında zorlanan Melek Hu, ilk seti 11-7 kazanmasına rağmen daha sonra setleri, 11-5, 11-5, 11-9 ve 11-5 kaybederek, elendi. Bu sonuçla Melek Hu, Türkiye'yi çeyrek finale kadar taşıyarak, önemli bir başarıya imza atmış oldu. 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Dr. Oktay Çimen, Melek Hu ile önemli bir başarıyı Dünya Şampiyonası'nda yakaladıklarını belirterek, ''Bora Vang-Melek Hu ile karışıklarda çeyrek finale kadar geldi. Melek Hu, çeyrek finale kadar yükselerek, gelecek için ümit verdi. Ancak Çinli oyuncuları bu Dünya Şampiyonası'nda geçmek zor oldu. Nitekim karışıklarda Bora Vang-Melek Hu, ferdilerde Melek Hu, Çinli oyunculara yenilerek, önleri kesildi. Bu sonuçlar bizim için başarıdır. Göreceksiniz ilk sıralar yine Çinli oyuncuların olacak. Çinli oyuncu ile karşılaşan diğer ülkelerin oyuncuları zorlanıyor. Türkiye için Fransa'da önemli bir başarıya imza attık diyorum. İki oyuncumuzu kutluyorum'' dedi. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER