GAZİANTEPSPOR

Mehmet Özdilek'e göre bu skorun izahı yok

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantepspor'un 9 kişi kaldığı ve 2-0'dan beraberliği yakaladığı maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek'e göre bu skorun izahı yok

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sahasında son dakikalarda yediği gollerle berabere kaldıkları Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek, “11’e 9’un bir izahı yok. 11’e 11 oynarsın yersin 2 tane gol anlarım bunu ama 11’e 9’da bu ligde direnci tamamen düşmüş bir takıma karşı biraz top tutup, biraz topu ayağımızda gezdirebilsek olayın rengi çok daha farklı yerlere gidecek” dedi.

İlk 45 dakika için söylenecek çok fazla şeyin olmadığını söyleyen Özdilek, her yönüyle çok iyi oynadıklarını aktararak, şöyle devam etti:

Beşiktaş-Akhisar Belediyespor maçı canlı anlatım

“Girdiği pozisyonlardan sadece ikisini değerlendirebilen, belki ilk devre 5-6’yı bulabilirdik. Çok cömertti ilk devre. İkinci yarı ise tam tersi. 11’e 11 oynarken gösterdiğimiz direnci, coşkuyu, heyecanı maalesef ikinci yarı çok gösteremedik. Dışarıdan ikazlar yapmamıza rağmen doğal bir geri çekiliş var. Takım üzerinde rahatlama olmadı bir türlü. Bu baskıyı özellikle maçın ikinci yarısında hissetmeye başladık. Bu sene böyle sanıyorum bu dördüncü maçta puan kaybedişimiz oldu. Yani 11’e 9’un bir izahı yok. 11’e 11 oynarsın yersin 2 tane gol anlarım bunu ama 11’e 9’da bu ligde direnci tamamen düşmüş bir takıma karşı biraz top tutup, biraz topu ayağımızda gezdirebilsek olayın rengi çok daha farklı yerlere gidecek. Ama bunda çok başarılı olamadık. Çok fazla pas hataları yaptık. Dolayısıyla da 2 tane çok enteresan gol yedik. İyi oynamadık ikinci yarı. Rakip hiç beklemediği anma 1 puan aldı bizden. Bizim için kötü bir kayıp oldu.”

MEHMET ÖZDİLEK: “KÖTÜ GOLLER YEDİK”

Rakip 9 kişiyken yedikleri 2 golün izahının olmadığını ifade eden Mehmet Özdilek, “Rakip fizik olarak, fizikseli bırakın zihinsel olarak havlu atmış durumdayken bunun mazereti yok” diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Hiç kimsenin kimseye bir şey söylemesine de gerek yok. İkinci yarı takım olarak istediğimizi yapamadık. Ancak böyle gol yiyebilirdik. Maç öncesinde de söyledik Muhammed endeksli bir takıma karşı oynadık. Yine bugün Muhammed 1 gol 1 asistle işi bitirdi. Bizim cepheden bakıldığı zaman ilk yarı müthiş bir oyun, belki maç 3’lere 5’lere gidecek, ikinci yarı tam tersi inanılmaz bir telaş, inanılmaz bir stres, inanılmaz bir gerginlik 2 tane pas yapamadık. Bunun neticesinde de doldur boşalt ile futbolda bazen oluyor bunlar. Kötü goller yedik.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER