SÜPER LİG

Mehmet Ekici fena patladı

Trabzonspor'da “Yumruklama” olayından sonra konuyla ilgili yaşanan gelişmeler bomba etkisi yapmaya devam ediyor...

Mehmet Ekici fena patladı

Osmanlı maçından sonra soyunma odasına söylenerek giren Erkan Zengin, “Sen de çok konuşuyorsun” diyen Mehmet Ekici’nin yüzüne yumruk atmıştı. Trabzon Kulübü konu ile ilgili sessiz kalsa da Mehmet Ekici sessiz kalmadı.

AĞZIMDAN KAN GELDİ
Habertürk’e konuşan Ekici, yaşadığı olayı içine sindiremediğini söyledi ve “Ağzımdan kan geldi. Erkan Zengin bir kez olsun beni aramadı. Süleyman Hurma benimle görüştü ve olayı soğutmaya çalıştı ama geç kalındı... Ya Erkan Zengin kadro dışı kalacak, ya da ceza yiyecek... Aksi halde ben yokum. Bu işi kapatmaya çalışıyorlar. Kimse kimseye yumruk atamaz” dedi.

DEMEK Kİ HİÇ DEĞERİMİZ YOKMUŞ

Erkan Zengin Mehmet Ekici'den özür dilediOsmanlıspor maçı sonrası soyunma odasında Mehmet Ekici ile kavga eden Erkan Zengin bir bildiri yayınladı.

Trabzon’u ve Trabzonspor’u çok sevdiğini de belirten Ekici, şöyle devam etti: “Geçen sezon takımım adına büyük işler yaptığımı düşünüyorum. Demek ki birilerinin gözünde hiç değerimiz yokmuş... Kafam çok karışık ve dağınık haldeyim. Bu iş temizlenmediği sürece de bu böyle olacak. İnşallah bu işin sonu hayırlı olur.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER