SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol’dan Lucescu'ya sert eleştiri!

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun İtalyan basınına yaptığı açıklamalar büyük yankı buldu. Spor Yazarı Mehmet Demirkol, sözleri nedeniyle çok sert bir şekilde eleştirdiği Lucescu'nun görevine son verilmesi gerektiğini savundu.

Mehmet Demirkol’dan Lucescu'ya sert eleştiri!

Fatih Terim’in görevden alınmasının ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü görevine getirilen Mircea Lucescu’nun İtalya’da La Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamalar, büyük yankı uyandırdı.

Özellikle yabancı sınırı hakkında “Federasyonla sahadaki yabancı sayısına bir sınır koyacağız. Doğu ülkelerinde yabancısız olmaz. Cengiz Ünder ise ayrı bir konu. Cengiz Ünder, Emre Mor, Enes Ünal gibi gençler, çok erken dönemde yurt dışına gidiyorlar ve forma şansı bulamıyorlar. Takımında oynamayanı, ben nasıl milli takıma çağırayım” diyen Lucescu’nun sözleri tepki çekti. Spor Yazarı Mehmet Demirkol da, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Lucescu’nun görevine son verilmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Demirkol, resmi Twitter hesabından “Eğer Lucescu bu açıklamaları bu şekilde yaptıysa hemen görevine son verilmeli. Doğu’yu aşağı olarak görüyorsa niye çalışıyor?” paylaşımını yaptı.

Mircea Lucescu yeni projeyi resmen açıkladı

Yorumlar
TREND HABERLER