SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray analizi

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray analizi - Sayfa 1

İşte Mehmet Demirkol'un Galatasaray'da yaşanan gelişmeler ile ilgili görüşleri; "Sneijder; Hamzaoğlu ve Denizli döneminde mutlu değildi. Takım çalışmıyor diyordu. Riekerink varken böyle bir şey söylemedi.Bir takımın teknik direktörünü başkan seçiyorsa, başkan Sneijder..."

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray analizi - Sayfa 2

"Fatih Terim'in adının geçmemesiyle ilgili olarak, Evren Göz yönetilen soru sonrasında, Göz, 'Terim'in adının geçmemesi çok normal. Önemli maçlar var milli takım adına' yanıtını verdi. Dursun Özbek, Fatih Terim'i çok istiyor. Bunu biliyoruz. Bir temas yaşanmadı mı acaba!"

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray analizi - Sayfa 3

"3.5 milyon Euro bonservis ücreti vererek Rodrigues'i transfer etti kullanamıyor. Cavanda, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, De Jong, Tolga bunları kullanamıyorsun. Maaş sıkıntın var Avrupa'ya gidemeyebilirsin. Risk var. Bunların sorumlusu Riekerink'in bunu bilmemeiz gerekiyor. Trabzonspor'un kurtulmak için uğraştığı Cavanda'ya sen 1.8 milyon Euro ödüyorsun. Trabzonspor kulübü'nde o gün herkes horon tepmiştir."

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray analizi - Sayfa 4

"Sneijder'i mecburen ikna etmeleri gerekiyor. Morali bozmamanız gerekiyor. Riekerink alt yapıya geri döner, yeni gelen hocayla da iyi anlaşırsa bir problem olmaz. Yüksek maaşlı teknik direktörlerden birisi Frank de Boer... İkincisi Türk oyuncularla çok büyük sorun yaşar. Bizde var olan sistemini hiç kabullenmiyor."