SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Eto'o ve Mehmet Ekici açıklaması

Mehmet Demirkol, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Şenol Güneş, Mehmet Ekici ve takımların transfer politikaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol'dan Eto'o ve Mehmet Ekici açıklaması - Sayfa 1

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Şenol Güneş, Mehmet Ekici ve takımların transfer politikaları hakkında konuştu.

Mehmet Demirkol'dan Eto'o ve Mehmet Ekici açıklaması - Sayfa 2

Beşiktaş'taki transfer çalışmalarını değerlendiren Mehmet Demirkol, "Beşiktaş'a bakıldığında Şenol Hoca ne istiyor ona bakın. Şenol Hoca'nın istediğini iyi dinlemek kazım. Kerim eğer Antalya'ya Okey derse, Eto'o transferi muhtemelen 2 hafta önce bitmişti. Eto'o, Beşiktaş'ı istiyor. Bu net. Eto'o, sezon başında da Galatasaray'a gitmek istedi."

Mehmet Demirkol'dan Eto'o ve Mehmet Ekici açıklaması - Sayfa 3

"Beşiktaş olayı kapanınca Galatasaray'a gitmek istedi. Adam hırslı. Şampiyonlar Ligi, kuvvetli olan bir takımda oynamak istiyor. 36 yaşında, 120 milyon Euro'su var. En zengin Afrikalı sporcu. Ama hala istiyor. Hem para hem de oyun istiyor. Adam çok hırslı. Enterasan, olmayınca Beşiktaş taraftarı çok üzüldü. Bunun güzelliğini düşünsene. Şampiyon takım taraftarı bunu çok istiyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Kişisel olarak inanılmaz bir şey. Allah, herkese böyle kariyer nasip etsin." dedi.

Mehmet Demirkol'dan Eto'o ve Mehmet Ekici açıklaması - Sayfa 4

Şenol Güneş'in Samuel Eto'o'yu istemediğini kaydeden Demirkol, "Şenol Hoca, "Benim ihtiyacım Eto'o değil." diyor. Şenol Hoca'yı dinleyin. Eto'o'nun, Şenol Hoca'yı şaşırtacağını düşünüyordum. Bazen teknik direktörlerin başına böyle şeyler gelebilir. Dışarıdan baktığınla yanına geldiğinde farklı olabilir. Şenol Hoca olsan bile. yapabilir. Oyuncu seni şaşırtır."